19 Ιουν 2012

Άλλαξε την ταινία πίσω από τη μηχανή προβολής

Όσο κι αν θέλεις να αλλάξεις το αποτέλεσμα, το σίγουρο είναι ότι δεν μπορείς! Όπως είναι αδύνατον να αλλάξεις τα πρόσωπα που παίζουν σε μια ταινία που ήδη βλέπεις ή την έκβαση της ταινίας, έτσι ακριβώς είναι αδύνατον να αλλάξεις οποιοδήποτε αποτέλεσμα που ήδη διαδραματίζεται!Έχει προηγηθεί από μια προηγούμενη προετοιμασία στο επίπεδο δηλαδή της αιτίας! 
Για να δεις μια ταινία που σε εκφράζει, θα πρέπει να αλλάξεις το σενάριο και τα πρόσωπα! Άρα να ξαναγυρίσεις την ταινία εξ αρχής και να την ξαναπροβάλλεις εκ νέου! Όλα εξαρτώνται από αυτό που δίνεται στη μηχανή προβολής! Γι' αυτό όσοι εργάζονται επί της ουσίας πίσω από την μηχανή προβολής για να αλλάξει η ταινία, γνωρίζουν ότι η ταινία έχει ήδη αλλάξει!!! Είναι θέμα χρόνου για να δούμε την καινούρια ταινία της ενότητας, της υπευθυνότητας, της ακεραιότητας, της εσωτερικής χαράς, του ανθρώπινου Μεγαλείου!!! 
 Ο σπόρος έχει φυτρώσει σε γόνιμο έδαφος, αλλά όπως η ντοματιά χρειάζεται μια ενεργειακή διαδικασία για να δώσει τις ώριμες ντοματούλες της, έτσι και η αλλαγή χρειάζεται μια ανάλογη διαδικασία για να δώσει το καινούριο αποτέλεσμα!!! Η αλλαγή είναι βέβαια από πάντα εδώ, το θέμα είναι η διεύρυνση της αντίληψης!!! Η αλλαγή είναι περισσότερο εσωτερική κατάσταση, όπως η κόλαση και ο παράδεισος!!! Όλα γίνονται με τον καλύτερο τρόπο για ...όλους !

Όλα έχουν ήδη...γίνει!!!♥  Γι' αυτό μην πτοείσαι από τα εξωτερικά φαινόμενα!!!!!!♥
Να 'στε ευλογημένοι,
Βάσια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου