5 Αυγ 2012

Ο Αναγεννημένος Άνθρωπος στην Καινούρια Ανθρωπότητα

Ο Άνθρωπος του μέλλοντος!

Το σώμα μας θα απελευθερωθεί από κάθε είδους μνήμες. Τα κύτταρα και το βιολογικό μας σώμα θα βρεθούν αυθόρμητα έξω από τα όρια που μας έχει επιβάλλει ηδιανόηση μας. Κι όταν η ύλη ελευθερωθεί, θα μεταμορφωθεί. Κι η μεταμόρφωση θα είναι τόσο μεγάλη, ώστε θα δίνει την εντύπωση μιας άρνησης αυτής της ύλης.

Όμως, θα πρόκειται μόνο για την ανάκτηση όλης της ισχύος της ύλης, έτσι όπως αυτή κατά τη δημιουργία της προικίστηκε από τον δημιουργό. Και θα εμφανιστεί η πρωταρχική ύλη, που θα δώσει ένα νέο σώμα, ένα θεικό σώμα που θα είναι επάξια κατοικία του Θεού!

Η πλαστικότητα αυτού του σώματος, ενός θαυμαστού σώματος, θα προκαλέσει τη μετάλλαξη του θανάτου. Κι αυτή θα βιωθεί σαν μεταμόρφωση και τίποτε άλλο!
 

Συγχρόνως με όλα αυτά τα θαύματα, θα βιώσουμε την εισβολή του υπερνοητού. Αυτό που σήμερα είναι ο νούς, ο οποίος άλλωστε θεωρείται από τις παραδόσεις σαν κατώτερος νούς (δομημένος από
τη σκέψη), θα μεταμορφωθεί σε υπερνοητό. Κι αυτό θα είναι ένα υπερβατικό νοητό που απελευθερώνεται από το χρόνο, το χώρο και την ποσότητα, μια ελεύθερη συνείδηση που αρχίζει να ενσωματώνεται στην κοσμική συνείδηση. Η διεισδυτική ευφυία θα επιτρέπει τις σωστές πράξεις. Θα ζούμε σε ένα μόνιμο παρόν που, όμως, θα είναι διευρυμένο, ένα πολλαπλό παρόν και το όλο θα είναι ενσωματωμένο σε μια διευρυμένη συνείδηση. Όλα αυτά τα έχουν παρουσιάσει στους λόγους τους περισσότεροι από δέκα μεγάλοι σοφοί της εποχής μας. Επιθυμώ να τελειώσω με λίγες γραμμές της
Mere, από την τελευταία περίοδο της ζωής της. Αφού είχε βιώσει τις δικές της μεταλλάξεις, έλεγε πόσο είναι απλή όση δουλειά έχει να γίνει:

<<Αν ήξερε η Γή σε ποιό βαθμό υπάρχει κάτι απλό να κάνουμε, για να αλλάξουν όλα! Τόσο απλό!
Στην καρδιά μου ξέρω μόνο το ΝΑΙ !
'Ενα ναί που κάνει ακόμα και τους τάφους να λιώνουν!
Τότε θά έχει έρθει η ώρα !
Μια ανάσα κι αυτό θα έχει έρθει!!!>>
Τι ομορφιά!!! Τι ελπίδα !!!

''Κ.Φ''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου