5 Μαΐ 2012

Ο Έρωτας στην Καινούρια Ανθρωπότητα - Βιωματικό Σεμινάριο

Σαββατοκύριακο 19-20 Μαΐου 2012

Οι προϋποθέσεις για να ερωτευτεί ο άνθρωπος στον καινούριο κόσμο της χαράς και της δύναμης, της ελευθερίας είναι:

Πρώτη προϋπόθεση: η αφοσίωση.
-Οταν συναντήσεις εναν ώριμο άνθρωπο και νοιώσεις τη διάθεση να αφοσιωθείς σε αυτόν, αυτός ο άνθρωπος θα μπορούσε να είναι ο σύντροφος-συνοδοιπόρος που θα
μπορούσατε να βιώσετε το θείο μαζί. Αλλά αυτή η αφοσίωση δεν έχει καμμία σχέση με την εξάρτηση ή με κοινωνικούς θεσμούς.

Δεύτερη προϋπόθεση: Δεν υπάρχει καμμία υποχρέωση, κανένας ορος!
Συγχρόνως είναι κι ο άλλος έτοιμος να σου αφοσιωθεί.Υπάρχει συγχρονισμός,τ ην ώρα που θέλουμε κάτι το θέλουμε κι οι δύο συγχρόνως, ό,τι συμβαίνει, συμβαίνει και στους δύο ταυτόχρονα. Η αγάπη και των δυο βγαίνει απο την ίδια Πηγή.

Σε μια τέτοια σχέση δεν υπάρχει το ''πρέπει'', υπάρχει το ''θέλω''.
Διερωτάσαι που είσαι εσυ και που είναι ο άλλος.

Τρίτη προϋπόθεση είναι η αμοιβαία αποδοχή άνευ όρων.
Δεν υπάρχει κανένας όρος για να αγαπάς τον άλλον. Δε σε αγαπώ για
κάποιο λόγο, σε αγαπώ γιατί σε αγαπώ! Δεν προσπαθούμε να επιβληθούμε στον άλλον κι έτσι η σχέση δεν γίνεται ανταγωνιστική, σχέση εξάρτησης, γιατί αυτό δεν είναι ο έρωτας του αναγεννημένου ανθρώπου! Είναι το δράμα που αφήνουμε πίσω...

Τέταρτη προϋπόθεση είναι οτι η σχέση είναι έξω απο τον κοινωνικό χώρο.
Τη βλέπουμε σαν μια αποστολή. Είναι σαν να έχουμε να εκτελέσουμε μια αποστολή. Είναι κάτι για το οποίο ήρθαμε εδω στη γή, μεταξύ αυτών που ήρθαμε να κάνουμε είναι κι αυτό. Είναι έργο!
Και το έργο δεν είναι κοινωνικό: να ζήσουμε μαζί, να κάνουμε ένα σπιτάκι, παιδάκια και άλλα. Είναι πολυ περισσότερο απο αυτο!

Είναι η αίσθηση του ιερού! Όταν συναντιέμαι με τον άλλον για να μιλήσω μαζί του, να κάνω έρωτα μαζί του, δεν είναι μια πράξη καθημερινή αλλά πράξη ιερή! Αυτός ο έρωτας είναι Ιερός!

Μέσα απο την αίσθηση αποστολής που έχουμε,είναι χαρά ζωής, είναι παιχνίδι, γιατί εκείνη την ώρα γιορτάζουμε τη ζωή!!!




Ενα ακόμα συναίσθημα που κυβερνά τον άνθρωπο είναι πως νοιώθει ''τυχερός''! Του συμβαίνουν όλα τα καλά πράγματα.'Ολα τα θαύματα είναι γύρω του και γίνονται για να απαντήσουν στις δικές του αιτήσεις. Αργότερα δε σκέφτεται καν αν είναι τυχερός,τα πράγματα συμβαίνουν και πηγαίνουν στην πορεία τους, ρέουν, ροή!!! Η διαδικασία είναι αυτόματη!

Διερωτάται κανείς αν το αξίζει!!! Γιατί να μου συμβεί εμένα αυτό; Μού αξίζει; Κι αυτό τον κάνει υπερήφανο και συγχρόνως ταπεινό, γιατί ξέρει οτι δεν έκανε τίποτα για να το έχει. Τα πράγματα συνέβησαν, γιατί ο ίδιος αφαίρεσε τα εμπόδια!!!

Ελεύθερος Αναγεννημένος Άνθρωπος είναι αυτός που αφαιρεί τα εμπόδια τα οποία έχει βάλλει ο ίδιος στόν δρόμο του που οδηγεί στην ανάπτυξη. Αφαιρώντας τα, μπορούν να πραγματοποιηθούν ολα τα φυσικά πράγματα, που τα λέμε...θαύματα!!!!

Στο σεμινάριο μας, μέσα απο βιωματικές εμπειρίες-παιχνιδια, θα γνωρίσουμε συνειδητά τα εμπόδια{πεποιθήσεις}-φόβους μας στον ερωτα, που γίνονται '''οροι'' και δεν μας επιτρέπουν να ανοιχτούμε στη χαρά της ζωής!!! Ενα σεμινάριο αγάπης, έρωτα, γιορτής, χαράς, δοξασίας του ανθρώπου!!!

Σας περιμένουμε στη γιορτή του έρωτα και της αγάπης!!!
Β. Πατσούλη Μωυσίδη & Β.Μωυσίδης  - Koan-HolistiCenter''

Ημερομηνία και ώρα σεμιναρίου:
Σάββατο 19/5/12, 12:00 - 19:00
Κυριακή 20/5/12, 12:00 - 20:00

KOAN - HolistiCenter, Ταϋγέτου 12, Αιγάλεω 12244

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, παρακαλώ επικοινωνήστε στα τηλ: 210 5911823, 210 7560272, 6945 434004

Επειδή ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου