14 Απρ 2012

Ανάσταση!

ΑΝΑΣΤΑΣΗ-ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ-ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΑΣΗΣ-ΘΕΣΗΣ!!!

Ανάσταση σημαίνει''αλλαγή''! Σήμερα στην Ανατολή της Καινούριας Ανθρωπότητας, μας αποκαλύφθηκε το μεγάλο μυστικό, ότι κάθε στιγμή Δημιουργούμε τον εαυτό μας από την Αρχή! Πως; Με την μετακίνηση του Νου στο Παρόν! Η τεράστια δύναμη του ανθρώπου βρίσκεται στο Εδώ και Τώρα! Έχοντας βρει τη δύναμή σου στο τώρα, γιατί πρέπει να πονάς; 

Ο πόνος είναι η αντίσταση σου στην παράδοση, στην ολοκληρωτική αποδοχή αυτού που υπάρχει. Θα πρέπει να έχουμε συνειδητοποιήσει σε κάποιο επίπεδο ότι ο πόνος μας έχει δημιουργηθεί από τον ίδιο μας τον εαυτό, κάπου μέσα μας νοιώθουμε ότι έχουμε παγιδευτεί στον ''αφέντη''νού μας που μας πείθει ότι είμαστε εμείς! Του ψεύτικου θεού μας!!! Κάθε κριτική και αρνητικότητα διαλύεται! Και μέσα σε αυτή τη γαλήνη εμφανίζεται η εσωτερική χαρά!!! Η χαρά της Ύπαρξης! Εύρεση Θεού! Ο Θεός είναι η Ύπαρξη!!! Και δεν μπορεί να υπάρξει δυισμός, εσύ και ο Θεός!  



Μετακινήσου!! Ο δρόμος του πόνου του σταυρού είναι ο μόνος δρόμος, όταν δεν είσαι Συνειδητός!!! Δε χρειάζεται να αφυπνιστείς μέσα από μεγάλο πόνο, πριν τη φώτιση! Όταν το πιστεύεις αυτό αντανακλάς στο νόμο της δημιουργίας και σου επιστρέφει αυτό που πιστεύεις!!! Ο πόνος δεν επιβάλλεται από τον Θεό αλλά από εμάς τους ανθρώπους πάνω στον εαυτό μας, μεταξύ μας και πάνω στον πλανήτη!!! Ο πόνος είναι προσκόλληση στο χθες!!! Στο παρελθόν!!! Προσκόλληση στη προηγούμενη στιγμή, γεγονός, σχέση, άνθρωπο, υλικά αγαθά!!! 

Σήμερα υπάρχουν πολλοί άνθρωποι κι ολοένα αυξάνονται, που η συνειδητότητά τους είναι αρκετά εξελιγμένη, ώστε να μη χρειάζονται άλλο πόνο πριν την πραγμάτωση της Φώτισης!!! Μετακινήσου τώρα ως προς την ταυτότητα σου, τα νοητικά και συναισθηματικά σου πρότυπα και μην λες ότι ο Χριστός στο σταυρό σου έδωσε παράδειγμα για να πονάς. Σου έδωσε μήνυμα την παράδοση σου στο Τώρα!!! Ακριβώς για να μην πονάς!!! Επέλεξε την κάθετη πορεία μέσα στην Ύπαρξη κι όχι την οριζόντια, το ρηχό πλατσούρισμα στην ''ομορφη'' ακτή της πλάνης! Πέσε στα βαθιά νερά της χαράς της Ύπαρξης!!! Μπορεί να είσαι ένας από τους ευλογημένους ευχαριστημένους ανθρώπους της Καινούριας Ανθρωπότητας, της υγείας, της δύναμης, της αρμονίας, της ευδαιμονίας, της αφθαρσίας, της ζωής!!!

Αποδοχή σε ό,τι υπάρχει!!! 

Όταν χρειάζεσαι κι άλλο χρόνο, χρειάζεσαι κι άλλο πόνο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου