13 Απρ 2012

Ο Αναστημένος Άνθρωπος

O Αναγεννημένος Άνθρωπος συντονίζεται με υψηλές συχνότητες και προσελκύει ομοιοκραδασμικούς συντρόφους και φίλους συνοδοιπόρους !!! Επίσης, επειδή είναι σε διαρκή επαφή με την Ανώτερη Συνειδητότητα δημιουργεί τη δική του πραγματικότητα σεβόμενος την κοινωνία χωρίς όμως να κολλάει στη ''λασπη'' της και να γίνεται έρμαιο των ''παραδοσιακων εορτών'' και εθίμων!!! Σέβεται κάθε μορφή ζωής και προτιμάει να τρέφεται με μορφές που έχουν λεπτοφυείς ενέργειες!!! Προτιμάει να είναι σε γιορτή με την ενέργεια της Καρδιάς και γι' αυτό αποφεύγει το νοητικό θόρυβο και τις συζητήσεις του παρελθόντος που είναι απώλεια ενέργειας, διότι γνωρίζει πολύ καλά ότι η Ενέργεια του είναι πολύτιμη και δεν έχει την ''πολυτελεια'' να την ξοδεύει αλόγιστα!!! 

Ζει στο άχρονο και άχωρο σύμπαν και αντλεί ενέργεια από τη στιγμή του ΤΩΡΑ, γιατί γνωρίζει ότι η μόνη δύναμη βρίσκεται στο τώρα!!! Στη στιγμή αυτή τώρα δεν έχεις κάτι να πεις, ό,τι κι αν πεις είναι η προηγούμενη στιγμή!!! Άρα παρελθόν!!! Δεν υπάρχει, είναι φάντασμα, σκόνη!!! Ο Αναγεννημένος Άνθρωπος διαρκεί πολύ γιατί δεν έχει σημεία θανάτου!!! Κάνει μόνο αυτό που θέλει η καρδιά του και δέχεται με χαρά ό,τι του προσφέρει η Ζωή!!! 



Δεν τον ενδιαφέρει να ανήκει σε συστήματα και ομάδες, γιατί νοιώθει την Ένωση του με την Οικουμενική Οικογένεια κι ότι ανήκει στην Θ. Ενότητα. Νοιώθει ότι αξίζει, ότι είναι αξιαγάπητος, απόλυτα προστατευμένος, απόλυτα ασφαλής, άξιος, δυνατός, υγιής σε πλήρη ευδαιμονία, ευημερία και πληρότητα!!! Όταν νοιώσει ότι αρχίζει να βολεύεται κάπου, ακόμα κι αν είναι στο ζενίθ της ''επιτυχιας'', την αφήνει με μεγαλη χαρά σαν τα παιδιά που αλλαζουν παιχνίδια!!! Δε συμβιβάζεται, ο νους του είναι δραστήριος και ερωτευμένος! Δεν ανησυχεί για τίποτα γιατί έχει εμπιστοσύνη στην Πηγή κι έτσι βρίσκει πάντοτε αυτό που θέλει και χρειάζεται!!! Είναι δημιουργός! Δημιουργεί τις συνθήκες της ζωής που θέλει ο ίδιος!!!


Επιλέγει από το σύμπαν των απεριόριστων πιθανοτήτων, το γέλιο, το παιχνίδι, τη χαρά, την τέχνη, σενάρια χαρούμενα-μικροσυμβάσεις, ρόλους ακεραιότητας και υπευθυνότητας, δημιουργία, έκφραση του πνεύματος μέσα από το σώμα του και εξισορροπεί σωμα, ψυχη, πνεύμα-συνειδητότητα!!! Γνωρίζει οτι ο δρόμος του είναι κάτω από τις πατούσες του κι ότι περπατώντας τον δημιουργεί κι έχει εμπιστοσύνη στα πόδια του! Έχει εμπιστοσύνη σε όλους και σε όλα ακόμα και με αντενδείξεις!!! Βλέπει μόνο θετικά στους άλλους και στον εαυτό του, γιατί γνωρίζει ότι στην πραγματικότητα μόνο αυτά υπάρχουν!!! 


Τα λόγια του στους πάντες είναι μόνο λόγια ευγνωμοσύνης, ενθάρρυνσης, επιβράβευσης, ενδυνάμωσης, αποδοχής και αγάπης. Είναι σίγουρος ότι αγαπάει βαθιά και ουσιαστικά και ότι είναι μια Έκφραση της Συνειδητότητας, Ιερή Ύπαρξη, Ιερή Ουσία, Ιερό Ον!!!
 



Ζει στον Παράδεισο μαζί με όλες τις εκφράσεις του Όλου, απλά δεν ξέρουν όλοι ότι βρίσκονται εκεί!! Κι αυτή είναι η διαφορά του Αναγεννημένου Ανθρώπου, ότι απλά ξέρει ποιος είναι και που βρίσκεται και το έχει ...ΕΠΙΛΕΞΕΙ!!! Είναι ένας Ευχαριστημένος Άνθρωπος!!!

ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΩΣ!!! 
Να είμαστε ευλογημένοι!!!
V.M.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου