2 Δεκ 2011

Νέα Ομάδα Ενεργειακής Αυτογνωσίας


«Δεν έχεις να ψάξεις ποιος είσαι,
έχεις να ψάξεις για να ορίσεις ποιος θέλεις να είσαι»

  
Όλη μας η ζωή είναι μια ερμηνεία. Για να βρεις αυτό που είσαι πρέπει να υπερβείς αυτό που νομίζεις ότι είσαι.

Ο φόβος που μας ‘’τάισαν’’ από τη γέννησή μας, μας κρατάει αλυσοδεμένους σε ένα ψέμα που γράφτηκε στην καρδιά μας και σκέπασε την αγάπη. Ερμηνεύουμε τη ζωή, τον εαυτό μας και τους άλλους σύμφωνα με αυτό που νομίζουμε ότι είμαστε.

Μας γαλούχησαν με ένα μοντέλο ζωής, που πιστέψαμε ότι είναι η πραγματική ζωή. Πιστέψαμε στο διαχωρισμό και απομονωθήκαμε, δημιουργήσαμε ελλείψεις που τις βιώνουμε σαν να είναι αλήθεια κι έτσι τις διαιωνίζουμε. Συρρικνωθήκαμε, υποταχθήκαμε σε αυτό το μοντέλο ζωής και χάσαμε τη δύναμή μας. Οι σκέψεις μας είναι αποτέλεσμα αυτών των πιστεύω, τα συναισθήματα παράγωγα αυτών των σκέψεων και οι λέξεις μας δημιουργούν αυτήν την ‘’πραγματικότητά’’ μας. Την προβολή δηλαδή της ερμηνείας μας!




‘’Γνώθι σεαυτόν’’! Η αλήθεια είναι ότι είμαστε άρχοντες. Ζούμε σε ένα κόσμο άπειρων δυνατοτήτων και δεν τον βλέπουμε. Η δύναμή μας είναι τεράστια, κινεί βουνά. Έχουμε να υπερβούμε αυτό που νομίζαμε ότι είμαστε, να σηκώσουμε το ανάστημά μας και να πάρουμε τη δύναμή μας πίσω. Ήμασταν θύματα θυμάτων. Και τώρα βγαίνουμε από τη θυματοποίηση. Παίρνουμε την ευθύνη του εαυτού μας και προχωράμε προς την ελευθερία, την ακεραιότητα και την αληθινή ζωή. Ποτέ δε διαχωριστήκαμε στην πραγματικότητα. Όλοι και όλα είμαστε ΕΝΑ! Βιώνοντας την ενότητα παίρνουμε επαφή με το κέντρο της καρδιάς, την αγάπη άνευ όρων. Κι έτσι, βρισκόμαστε στην Πηγή. Η ζωή μας γίνεται αρμονική και δημιουργική, γιατί ο άνθρωπος είναι από τη φύση του δημιουργός.

Η Ομάδα Ενεργειακής Αυτογνωσίας με πίστη και σεβασμό στην ανθρώπινη αρμονία και εξέλιξη βαδίζει με επιθυμία και αγάπη σε αυτό το μονοπάτι. Μαθαίνουμε να βιώνουμε τη πνευματική μας φύση, να μετουσιώνουμε θετικά τις εμπειρίες μας, να παίρνουμε τα μαθήματα της εξέλιξης της ψυχής μας. Μοιραζόμαστε και συνοδοιπορούμε με άλλους ανθρώπους μέσα από αγάπη, συμπαράσταση, αλήθεια, δημιουργικότητα και προσφορά.

Η ομάδα εργάζεται με το ’’εργαλείο’’ της αυτοπαρατήρησης, ατομικά και ομαδικά, φέρνοντας θέματα μέσα από τη καθημερινότητά της. Με ουσιαστική επικοινωνία, ουσιαστική επαφή, σκετς, βιώματα, παιχνίδι, αυτοσχεδιασμό κλπ.

Την ομάδα συντονίζουν η Βάσια Moiss-Πατσούλη και ο Βασίλης Μωυσίδης.

Ξεκινάμε τη Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου, 6μ.μ-9.30μ.μ και κάθε Τετάρτη.
 
Δυνατότητα παρατηρητών τον πρώτο μήνα.

Για πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνείστε με:
ΚΟAN-HolistiCenter
Ταϋγέτου 12, Αιγάλεω
τηλ: 210 5911823, 6945 434004
email: koan.center@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου