29 Νοε 2011

Σεμινάριο Διαλογισμού 9, 10 & 11 Δεκεμβρίου 2011


ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ-ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ

 «Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ! Η ΜΕΓΑΛΗ  ΓΙΟΡΤΗ!»



Η ζωή στον πλανήτη και το σύμπαν εξελίσσεται δημιουργώντας καινούριο μοντέλο ζωής, ανώτερης συνειδητότητας και μεγαλύτερης ομορφιάς.

Η αλλαγή δημιουργεί «κρίση» και απειλή, πριν περάσουμε στον καινούργιο τρόπο ζωής, στην πλήρη επίγνωση δηλαδή της αληθινής μας φύσης και της ένωσης με το Όλον. Της συνειδητοποίησης ότι όλα είναι ΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΟ.

Η προετοιμασία στο σεμινάριο διαλογισμού είναι να αδειάσουμε το νου μας από τον προγραμματισμό του προηγούμενου μοντέλου ζωής, τα πακέτα των πιστεύω και των πεποιθήσεων που μας δημιούργησαν μια πραγματικότητα με ανάλογες σκέψεις και συναισθήματα. Σενάρια και ρόλους μέσα σε φανταστικές ταινίες, παιχνιδάκια για το μυαλό που αρέσκεται να «ροκανίζει» κατακερματίζοντας την αληθινή ζωή και φύση του ανθρώπου.

Ο νους είναι πάντοτε ανήσυχος, έχει μάθει να τρέχει στο παρελθόν και στο μέλλον και δεν υπάρχει σχεδόν ποτέ στο παρόν.




Στο παρόν όμως, βρίσκεται η πραγματική ζωή. Με το διαλογισμό εστιάζουμε στην αναπνοή. Εναρμονίζουμε το νου με την αναπνοή στο μοναδικό χρόνο του ΕΔΩ και ΤΩΡΑ. Ο νους γαληνεύει, το σώμα χαλαρώνει και νοιώθουμε μεγάλη ζωτικότητα, γιατί η ενέργεια ρέει ανεμπόδιστα. Οι σκέψεις περνάνε σαν σύννεφα από το νου, δεν μπαίνουμε σε διάλογο μαζί τους, τις αφήνουμε να φεύγουν, επίσης  τα συναισθήματα αποφορτίζονται και διαλύονται.

Στο ΤΩΡΑ δεν υπάρχει παρελθόν και μέλλον, υπάρχει μόνο η κατάσταση της πραγματικής δύναμης της Ύπαρξης. Αυτή την παρούσα ύπαρξη επιθυμούμε να βιώσουμε στο διαλογισμό μας. Αυτή την ομορφιά, αυτή τη μεταμόρφωση του ανθρώπου στην πραγματική του φύση επιθυμούμε να επιτρέψουμε να εμφανιστεί. Αυτή την αγάπη χωρίς ιδιοτέλεια, χωρίς όρους. Η ώρα της καρδιάς! Η μεγάλη γιορτή έχει αρχίσει!

Με το διαλογισμό το σώμα αυτορρυθμίζεται, ο νους αδειάζει, οι σκέψεις στο Τώρα γίνονται φωτεινές, οι πράξεις μας πιο αγνές, το συναίσθημα χαρά για τη ζωή μας και τη σχέση μας με τους άλλους. Νοιώθουμε ένα με τα πάντα. Είναι πιθανό να ανοίξει η συνειδητότητα μας σε λεπτότερες συχνότητες, είναι πιθανή η επαφή μας με τον ανώτερο εαυτό μας. Με το διαλογισμό προετοιμαζόμαστε για το καινούριο μοντέλο-μορφή ζωής, που σκέφτεται και δρά με την καρδιά, αναγεννά τον εαυτό του και αξιοποιεί την τεράστια δημιουργική του Δύναμη.

Στο σεμινάριο θα λειτουργήσουμε σε σιωπή για να επιτρέψουμε στην εσωτερική φωνή της καρδιάς να εμφανιστεί.

Θα ασκηθούμε στην αναπνοή (διαφραγματικές, θεραπευτικές αναπνοές) καθιστό διαλογισμό, όρθιο διαλογισμό, περπατητό διαλογισμό, διαλογισμό στο χρώμα, αρχετυπικό περπάτημα, ενεργειακές ασκήσεις εξισορρόπισης των τσάκρας και των μεσημβρινών, ελάχιστος χορός- reiki dance, ταξίδι στο σώμα με λευκόχρυσο θεραπευτικό φώς, αγγελικοί οραματισμοί για υγεία, αφθονία, δύναμη, χαρά και πνευματική ανύψωση!

Αγάπη και Φως!

Ώρες σεμιναρίου:
Παρασκευη 9/12/2011 - ώρα 6μ.μ -10μ.μ,
Σάββατο 10/12/2011 - ώρα 10π.μ.-7μ.μ
Κυριακή 11/12/2 - ώρα10π.μ-8μ.μ.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει αρκετα μικρα διαλλείματα για νερό και αφεψήματα κι ένα διάλειμμα 1 ώρα για φαγητό.

Θα ήταν χρήσιμο να έχετε μαζί σας άνετα ρούχα, καθαρές κάλτσες. 
Όσοι θελουν να κοιμηθουν στο χωρο μπορουν να φερουν τα προσωπικα τους ειδη και  sleeping bag.

Συντονίζουν: Βάσια Πατσούλη-Βασίλης Μωυσίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου