11 Νοε 2011

H Γιορτή της Αναγέννησης - H Μεταμόρφωση της Συνείδησης

Από το Ημερομόλιο των Μάγιας


Η Γιορτή της Αναγέννησης


9-11 Μαΐου 2009


Τον Μάΐο του 2009 μια σημαντική εκπόρευση από το Χούναμπ Κου (Ηunab-Ku, ή «Γαλαξιακή Πεταλούδα»), μια απροσμέτρητα μεγάλη νοημοσύνη στο κέντρο του σύμπαντος σύμφωνα με την κοσμολογία των Μάγια, θα ενημερώσει για μια θαυμάσια γέννηση για τα κοσμικά χρονικά. Αυτή η επική περίοδος, το Μέσο Σημείο της Έκτης Ημέρας του Γαλαξιακού Υπόκοσμου, δίνει στην ανθρωπότητα την πρωτοφανή ευκαιρία να συνεργαστεί με τις δυνάμεις της εξέλιξης για να εκπληρώσει ατομικούς και συλλογικούς σκοπούς και για να δημιουργήσει έναν βιώσιμο κόσμο αρμονίας, αφθονίας και ισορροπίας με τη Φύση. Όπως με κάθε γέννηση, υπάρχει επίσης θάνατος ...; Θάνατος εκείνου που δεν υποστηρίζεται πλέον από αυτές τις νέες εξελικτικές ενέργειες. Αυτό το άρθρο παρέχει πληροφορίες για αυτήν την παραδόξως ευνοϊκή και συγχρόνως δυσοίωνη στιγμή και για το τι μπορούμε να κάνουμε προσωπικά και συλλογικά για να συμμετάσχουμε συνειδητά σε αυτό.


Ακολουθούν δύο άρθρα:


1. Η Γιορτή της Αναγέννησης - Το Μέσο Σημείο της Έκτης Ημέρας του Γαλαξιακού Κύκλου, Μάϊος 9-11, 2009 του Καρλ Τζοχάν Κάλλεμαν (Carl Johan Calleman).www.Calleman.com


2. Οι Eνδότερες Διαστάσεις της Κοσμικής Αναγέννησης - Η οικολογία της επιλογής και της μεταμόρφωσης σε έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία, του Τζόσεφ Ρ. Γκιόβ (Joseph R. Giove) (στο www.CommonPassion.org θα βρείτε πληροφορίες για τον παγκόσμιο διαλογισμό).

Για να διαβάσετε περισσότερα, πατήστε το παρακάτω link.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου