9 Νοε 2011

11.11.11

Ανοίγει η Πύλη για την Οικουμενική Αγάπη
Όλος ο κόσμος μια αγκαλιά μέσα στο Φως!

Αγαπημένοι φίλοι,
λάβαμε το ακόλουθο μήνυμα, το προσυπογράφουμε και σας το στέλνουμε. 
Η δική μας οπτική;
Αυτή η συγκεκριμένη ημερομηνία έχει 10 φορές επαναλαμβανόμενο το ΕΝΑ που για μας εκπροσωπεί την Απόλυτη Ενότητα.
 
Επίσης, αυτοί οι οραματισμοί έχει μεγάλη σημασία να είναι ΚΑΙ καθημερινοί και όχι μόνον σε ορισμένες ημερομηνίες, αλλά αυτό το αποφασίζει ο καθένας για τον εαυτόν του.

Ημερομηνία   11.11.11  και ώρα 11:11 π.μ.
Η Παρασκευή 11 Νοεµβρίου αντιµετωπίζεται σε όλον τον κόσµο σαν ένα µεγάλο γεγονός και αναγνωρίζεται σαν σύµβολο της ανθρωπότητας για κοινή προσπάθεια στην απόκτηση ειρηνικής συµβίωσης. Αυτή την ηµέρα άνθρωποι σε όλον τον κόσµο θα ενωθούν νοερά για να αναδείξουν τον θρίαµβο του ανθρώπινου πνεύµατος πάνω στην άγνοια που µας τυφλώνει και µας χωρίζει. Ας ενωθούµε νοερά, αυτήν την ξεχωριστή ηµεροµηνία για να γιορτάσουµε, µαζί µε πολλούς άλλους σε όλο τον κόσµο, την αγάπη, την ειρήνη, την αφθονία και τη συνεργασία δηµιουργώντας µια συλλογική θετική πρόθεσηκαι ένα δυνατό θετικό αποτύπωµα στο νοητικό ενεργειακό επίπεδο. Είναι γνωστόν ότι η συλλογική ενέργεια του νοητικού επιπέδου µε συγκεκριµένη πρόθεση µπορεί να επηρρεάσει σε παγκόσµια κλίµακα ακόµα και φυσικά φαινόµενα (π.χ. πολέµους, φυσικές καταστροφές, πείνα κ.λ.π.) 

Η ηµεροµηνία 11.11.11 αντιπροσωπεύει ένα συµπαντικό άνοιγµα στη συνείδηση, βοηθείστε να γεµίσουµε αυτό το άνοιγµα µε αγάπη και θετικές δονήσεις. Φορέστε το καλύτερο χαµόγελο σας αυτή τη µέρα και δείτε τον εαυτό σας, τους άλλους και τον κόσµο µε αγάπη και θετικά συναισθήµατα. Αφιερώστε λίγο χρόνο να διαλογιστείτε και να στείλετε µε τον υποκειµενικό τρόπο σκέψεις θεραπείας, αρµονίας, ειρήνης και αφθονίας σε όλον τον πλανήτη.  

Θα ήταν σηµαντικό να προσέξετε ιδιαίτερα τη στιγµή 11:11 το πρωί. Σηµειώστε αυτήν την ηµεροµηνία στο ηµερολόγιο σας. Αξιοποιείστε τη δύναµη του νου σας και παίξτε ενεργό ρόλο στην ενεργειακή αλλαγή που έρχεται. Στείλτε τις θετικές σας δονήσεις και βοηθείστε τον πλανήτη µας να ανεβάσει την ενέργειά του. Από µας εξαρτάται να στεφθεί η αλλαγή µε επιτυχία και να γίνει η γη µας ο παράδεισος που πάντα προοριζόταν να είναι.

1 σχόλιο: