9 Δεκ 2011

Τα Καινούρια Χριστούγεννα της Ανθρωπότητας

Η καινούρια ενέργεια είναι παρούσα Τώρα!  Είναι η ώρα που η ψυχή ενώνεται με τον Εαυτό της. Είναι η στιγμή της προσωπικής εναρμόνισης με την Ύπαρξη. Ο πλανήτης πάλλεται  στις λεπτοφυείς, υψηλές συχνότητες της Αγάπης, της Συμπαντικής   Ενέργειας!

Είναι η ώρα της Μεγάλης Γιορτής! Η ώρα της Αγάπης! Γεννιέται ο Καινούργιος Άνθρωπος στην Καινούρια Ανθρωπότητα! Η καινούρια υψηλή δόνηση, παίζοντας και χορεύοντας μορφοποιεί χαρούμενα πολύχρωμα λαμπιόνια που αναβοσβήνουν σαν σε Χριστουγεννιάτικο δέντρο, το δέντρο του καινούργιου ανθρώπινου είδους. Γεννιέται ο μεταμορφωμένος άνθρωπος, ο εξαγνισμένος άνθρωπος έξω από τα όρια που μας είχε επιβάλλει η εγωική νοοτροπία και η διανόησή μας. Η μεταμόρφωση θα είναι τόσο μεγάλη, ώστε ο άνθρωπος θα δίνει την εντύπωση ενός ημίθεου κι έτσι θα πλησιάσει το Θεό. Ο άνθρωπος μπορεί να γίνει Θεός πάνω στη Γη και να συνεργαστεί με τις Θεότητες, με την έννοια ότι θα εκτελέσει τη βούλησή τους. Η ανθρωπότητα μετά από αιώνες ύπνωσης, νάρκωσης του νού και εφησυχασμού στα ‘’προγράμματα’’ της εγωικής νοοτροπίας της, έμαθε από τα ‘’λάθη’’ της και φτάνει σήμερα σε μια βαθειά συλλογική συνειδητοποίηση. Φαίνεται ότι το Σύμπαν έχει εμφυτεύσει στον άνθρωπο, στα σχέδια της εξέλιξης του, σχέδια διόρθωσης, ώστε να μπορεί να συμβάλλει στη συνέχιση του Κόσμου, πάντα μέσα στα όρια της δικαιοδοσίας του. Ίσως το Σύμπαν να θέλει πάνω στη Γη έναν συνεργάτη, τον αντιπρόσωπό του που θα φροντίζει ώστε όλα να εξελίσσονται όπως τα επιθυμεί! Να έχει ανάγκη από ένα ‘’βοηθητικό εγκέφαλο’’ για το Ηλιακό σύστημα και τη Γη και επέλεξε το ανθρώπινο είδος για να το εξελίξει. Μεγαλοφυές! Αυτό όμως που δεν έχει φανταστεί ο άνθρωπος είναι η ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΥΘΥΝΗ του για τη συνέχιση αυτού του Κόσμου!

Ποιες είναι οι μεταλλάξεις που θα υποστεί για να αποκτήσει όλα τα χαρακτηριστικά, τις ιδιότητες, τις ικανότητες και τη δύναμη ενός αληθινού συνεργάτη του Κόσμου; Ποιά θα είναι η μορφή του, με τι θα μοιάζει, ποιες οι συμπεριφορές του; Ο άνθρωπος οδηγείται σε μια ανώτερη κατάσταση συνειδητότητας. Εκείνη του πρώτου ημίθεου του Σύμπαντος. Οι ημίθεοι κάνουν διορθωτικές επεμβάσεις, αναπτυξιακές, για την εξισσορόπιση των φυσικών δυνάμεων που έχουν διαταραχθεί από τις πράξεις των ανθρώπων (Μινώταυρος και Θησέας κ.λ.π). Ο ημίθεος υπήρχε πάντοτε. Βρίσκεται μεταξύ ανθρώπου και Θεού. Τον βλέπουμε στους Αγίους, μεταξύ Θεού και ανθρώπων. Ο άνθρωπος με τον εξαγνισμό της γήινης υπόστασής του, με πράξεις που εκφράζουν τη βούληση της θεϊκής συνείδησης, κατευθύνεται σε μια μορφή θέωσης. Μεταμορφώνεται σε θεϊκή  Υπαρξη.

Ήδη πάρα πολλοί άνθρωποι έχουν εργαστεί ανά τους αιώνες μέχρι σήμερα αφυπνίζοντας τον Συλλογικό Νού. H κρίσιμη μάζα είναι πια έτοιμη και αυτή τη στιγμή η ενέργεια της Γης έχει εξαγνιστεί, οι συχνότητες είναι πιο λεπτοφυείς και υψηλές και η ανέλιξη του ανθρώπινου είδους έχει ήδη ξεκινήσει. Η μεταμόρφωση είναι ήδη εδώ, σε ένα μόνιμο πολλαπλό παρόν, διευρυμένο, απελευθερωμένο από χρόνο, χώρο και ποσότητα, μια διευρυμένη  Συμπαντική Συνειδητότητα.

Ο άνθρωπος ΤΩΡΑ ενώνεται με τη Θεία ουσία μέσα του, ξαναβρίσκει τη δύναμη του, εν- θυμάται ποιός είναι και την αποστολή του, αφυπνίζεται -από εξαρτημένο κοινωνικό όν- απελευθερώνεται, υψώνει το ανάστημά του και βγαίνει από το σύστημα του Φόβου και του πόνου. Ενώνεται με την ενέργεια της Αγάπης άνευ όρων και συντονίζεται με τον Ανώτερο εαυτό του, συντονίζεται δηλαδή με την Ενέργεια της ΠΗΓΗΣ. Γεννιέται ο Καινούριος άνθρωπος! Γεννιέται ο καινούριος Οδυσσέας που δε θα χρειάζεται να ταξιδέψει με τον Νου πλέον για να γνωρίσει τη δύναμή του. Δε θα χρειάζεται να αποκοπεί από την Ενότητα των πάντων για να γνωρίσει τον εαυτό του! Θα απολαμβάνει τη γαλήνη, την ευδαιμονία, θα δημιουργεί μόνο συνθήκες ιερότητας για κοινή δημιουργία μέσα στην Ενότητα των πάντων και θα νοιώθει πλήρης, υγιής και αθάνατος. Ενώνεται μέσα του και εξαγνίζεται.

Συγχωρείται, συγχωρεί και διορθώνει! Ο άνθρωπος παίρνει την Ευθύνη του Εαυτού του και συντονίζεται με την καινούρια ενέργεια του πλανήτη αφήνοντας τις σκιές του να διαλυθούν μέσα στο Φως και την Αγάπη! Αφήνει την παλιά οπτική να σβήσει σαν μια ταινία, που τελειώνει στο σινεμά και ανάβουν τα φώτα. ΤΕΛΟΣ του χρόνου και του πόνου! Τα σκιερά συναισθήματα εξαφανίζονται και μεταμορφώνονται σε αισθήματα ανιδιοτελούς Αγάπης. Γίνεται εργάτης του Φωτός και εντάσσεται στη κρίσιμη μάζα.

Σήμερα είναι Γιορτή! Δονείται ο Ανθρωπος στη συχνότητα της Αγάπης !  Επέτρεψε στον εαυτό του να ξαναγεννηθεί! Όμορφος! Άξιος! Μεγαλειώδης!
Χόρεψε! Γιόρτασε! ΑΓΑΠΗΣΕ! Είναι η ώρα της μεγάλης Ένωσης!
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ!  "Χριστούγεννα" - Η μεγάλη Γιορτή!
Ευλογημένος να είναι ο  Άνθρωπος! Είναι ήδη στην Πηγή!
ΑΓΑΠΗ,  ΕΥΛΟΓΙΕΣ  ΚΑΙ  ΦΩΣ!

Βάσια Πατσούλη-Μoiss
KOAN-HolistiCenter
vassiamoiss@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου