16 Ιουν 2011

Εναλλακτικό εργαστήρι "ΚΟΑΝ"

Φωτό: Αλεξία Χαραλαμπίδη
Το εναλλακτικό εργαστήρι «ΚΟΑΝ» ασχολείται με τη διευκόλυνση της ολιστικής ανάπτυξης του ανθρώπου, δηλαδή τα 3 επίπεδα ύπαρξής του -Πνεύμα, Νους, Σώμα- τα οποία ενώ είναι ένα, φαίνονται σαν να λειτουργούν ξεχωριστά. Ο άνθρωπος ήρθε στη γήινη αυτή ζωή για να γνωρίσει τον φυσικό κόσμο όντας Θεϊκό Συμπαντικό Ον, και να ζήσει με υγεία, χαρά και δημιουργικότητα. Η μόνη ευθύνη του ως προς τον εαυτό του, τους άλλους, τη ζωή, είναι να είναι ένας ευχαριστημένος άνθρωπος και να αφυπνίσει την εσωτερική του γνώση ότι είναι Ένα με όλα και ότι η Ένωση αυτή είναι η Θεία Αγάπη. Κι έτσι γεννιέται! 

Αργότερα αρχίζει σιγά σιγά να εντάσσεται μέσα στο κοινωνικό σύστημα πεποιθήσεων του έχειν, της κριτικής, της σύγκρισης και της απόρριψης. Χάνει λίγο λίγο την πίστη στον εαυτό του κι ενώ στην εφηβεία ακόμα θυμάται, αργότερα χάνεται μέσα στη συλλογική ύπνωση και αρχίζει η απογοήτευση. Έπειτα χάνει και την ελπίδα, αρχίζει να εγκαταλείπεται παθητικά και βυθίζεται στην απελπισία. Αποσυνδέεται από το βάθος του, τον εσωτερικό του εαυτό, ξεχνάει τη Θεϊκή Συμπαντική του ουσία, την αποστολή του στη γη. Αποδυναμώνεται κι εμφανίζονται οι ασθένειες (καμπάνες) για να τον αφυπνίσουν ως προς τις άπειρες δυνατότητες και τη τεράστια εσωτερική του δύναμη και να τον ωθήσουν να επανασυνδεθεί με τη Θεϊκή Συμπαντική του Ύπαρξη και την Ενότητα. 
Στο εργαστήρι μας χρησιμοποιώντας μεθόδους αυτοβελτίωσης και εναλλακτικές τεχνικές αφύπνισης, επανασυνδεόμαστε με τον εαυτό μας, ώστε να τον αποδεχτούμε και να τον αγαπήσουμε χωρίς όρους. Να μας αποκαλυφθούν οι όμορφες πτυχές του εαυτού μας, να ξαναθυμηθούμε τα χαρίσματά μας, να ξανακάνουμε όνειρα, να ξαναβρούμε την αθωότητά μας, τη χαρά της ζωής κι έτσι να επανέλθει η υγεία και η ευτυχία. Να ανακαλύψουμε τον θαυμαστό κόσμο μέσα μας, που θα μας οδηγήσει στη δημιουργία της δικής μας γλυκειάς ζωής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου