18 Νοε 2012

Βιωματικό Σεμινάριο: "Ο Συμπαντικός Νόμος της Έλξης των Ομοίων και της Δημιουργίας & η πιο βαθιά μας Πεποίθηση"

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 24-25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012

Ο Συμπαντικός Νόμος της Έλξης λειτουργεί από την αρχή του κόσμου. Η ζωή που ζούμε και ό,τι υπάρχει γύρω μας έχουν δημιουργηθεί σύμφωνα με αυτόν.

Λειτουργεί είτε τον ξέρουμε είτε όχι είτε τον πιστεύουμε είτε όχι. Υπάρχει στην κυτταρική μας μνήμη σαν Γνώση του Βάθους, απλά την έχουμε ξεχάσει. Όταν ενθυμηθούμε τον πανίσχυρο αυτό Νόμο και συντονιστούμε με αυτή την ξεχασμένη γνώση, θα γίνουμε πανίσχυροι εσωτερικά, δημιουργοί της ζωής μας.

Θα ανακαλύψουμε το θαυμαστό καινούριο κόσμο που θα μας βγάλει από το άγχος της επιβίωσης, την ασθένεια, το φόβο, την αγωνία του θανάτου και μέσα από το Φωτεινό δρόμο της Ενότητας θα μας οδηγήσει στη Χαρά της Ζωής, την παντοτινή νεότητα και τη μακροζωία.

Σύμφωνα με τον Συμπαντικό Νόμο της Έλξης και της Δημιουργίας, προσκαλώ ομοιοκραδασμικά τις συχνότητες της πιο βαθιάς μου πεποίθησης, και σύμφωνα με αυτήν δημιουργώ και έχω το ανάλογο αποτέλεσμα ζωής! Το αποτέλεσμα δεν αλλάζει όσο διατηρώ την ίδια πεποίθηση! Βιώνω το ίδιο σενάριο, την ίδια ταινία! Πρέπει να δημιουργήσω μια καινούρια ταινία! Για να γίνει αυτό, χρειάζεται να ξεριζώσω την προηγούμενη πεποίθηση μου, τον ''υπαρξιακό μου φόβο'', αρκεί πρωτα να τον γνωρίσω!


















Στο σεμινάριο αυτό γνωρίζουμε την πιο βαθιά μας πεποίθηση, την ανασύρουμε από το υποσυνείδητο και ρίχνουμε φως! Την αναγνωρίζουμε συνειδητά πια,(συγκεκριμένα) και την αγκαλιάζουμε με απόλυτη αγάπη και αποδοχή! Συγχρόνως δηλώνουμε συνειδητά το καινούριο σενάριο ζωής που θέλουμε να δημιουργήσουμε στο εδώ και τώρα! Τη σχέση που ονειρευόμαστε, τον-η σύντροφο, την εργασία που θέλουμε, τις φιλίες, την υγεία κλπ.

Έτσι συντονιζόμαστε με πιο υψηλές συχνότητες -ταλαντωσεις της ενεργειας-εκφρασεις, μέσα από το λόγο, τις σκέψεις, τα συναισθήματα, έλκουμε ανάλογα''δώρα'' για τον εαυτό μας για μια αρμονική κι ευτυχισμένη ζωή!

ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: "Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΜΑΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ"
ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 24 & 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 
ΩΡΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 4 μ.μ- 8 μ.μ , ΚΥΡΙΑΚΗ 12 μ.μ - 7 μ.μ!
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις:
KOAN-HolistiCenter
τηλ. 210 5911823, 6945434004

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου